Endret: 14 jun 2021     Opprettet: 28 aug 2014

Om Villa Solhaug

Litt bakgrunn om Villa Solhaug, samt informasjon om utleie og priser.

///

Oppdatert i forbindelse med koronavirus: Mht utleie av villaen, følger vi reglene som til enhver tid settes av myndighetene for samling av antall personer og smittevern. Ref informasjon om dette på Oslo kommunes nettsider.

///

Vi avventer også å ta imot bookinger av lokalet til etter 1. oktober 2021. Da har vi fått behandlet sak i ekstraordinær generalforsamling om hvordan og under hvilke vilkår utleie av villaen skal foregå fra og med den datoen. 

///

Villa Solhaug er en vakker, gammel villa beliggende midt i borettslaget vårt og rett ved Hasle kirke. Adressen er Einarsvei 14b. 

Villaen har vært i Keyserløkka Sør Borettslags eie flere år, og borettslaget har også rehabilitert huset i 2005/2006. Under restaureringen ble det lagt vekt på å bevare villaens uttrykk og egenart. 

Resultatet har blitt et intimt og koselig selskapslokale til utleie for borettslagets beboere og andre (aldersgrense for leietaker er 20 år).
 

Om Villa Solhaug

Villaen er på ca 150 kvm grunnflate.

I 1.etg finner du to stuer med åpning imellom, bad med toalett, kjøkken og eget lekerom til barna. I tillegg til bad i 1.etg er det også to toaletter i kjelleren.

Kjøkkenet er utstyrt til ca 40 personer, og inneholder kjøleskap, fryser, komfyr og industri-oppvaskmaskin. Til stuene finnes ca 60 stoler, de fleste klappstoler, men også en del gamle spisestuestoler. Villaen har også fire barnestoler. Det er ni avlange bord i tillegg til et spisestuebord i den andre stuen.

I den lille stuen finnes også en sofagruppe. I hovedstuen er det installert en vedovn som kan benyttes vinterstid. Ved må da medbringes.

2.etg inneholder lager, styrerom, møterom og tre soverom. Disse soverommene kan KUN leies av Keyserløkka Sør sine andelseiere, og er tenkt brukt hvis man har overnattingsgjester på besøk. 

Eiendommen har inngjerdet hage hvor det står grill som kan benyttes om sommeren. Grillkull må da medbringes. Fra terrassen har man en fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden. 

Villa Solhaug er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere

Utstyr på Villa Solhaug

Villa Solhaug har bord, stoler, kopper, kar, glass og dekketøy til ca 40 personer. To kaffetraktere, vannkoker, vaffeljern og støvsuger.

Det er trådløst internett tilgjengelig for leietakere, men ingen TV, musikkanlegg eller opplegg for visning. Dette må i så fall medbringes selv.

Villaen er utstyrt med toalettpapir, vaskesaker, kluter, oppvaskhåndklær og søppelposer. Leietaker må medbringe håndsåpe, håndklær til bad, duker, lys og annet forbruksmateriale selv.

Priser og leietider, gjeldende fra 1. april 2019
Type leietager Man-tor, 10-24 Man-tor, 10-17
eller 17-24*
Fre-søn, 10-24
(Pris pr dag)
Andelshavere
(vasker selv)
500,-  500,-  --
Andelshavere
inkl vask
2000,-  2000,- 2500,- 
**) Ekstern
Kun inkl vask
5000,-  3000,- 5500,- 

*) Kun på ukedager er det mulig å leie halve dager.

**) Ekstern leietaker, altså person som ikke er andelshaver i borettslaget.

Andre vilkår

Lokalet anses ikke som booket før det leie er innbetalt. Innbetalte leieutgifter refunderes ikke. Aldersgrense for leietaker er 20 år.

Rengjøring

Prisen inkluderer rengjøring av lokalet, unntatt mandag til torsdag (for andelshavere).

Bord og stoler må settes tilbake, og alt av dekketøy og kjøkkenutstyr som eventuelt er brukt må rengjøres av leietaker.

Søppelposer kastes i container utenfor garasjen på siden av Villaen.

Ved leie av soverom i Villaen (gjelder kun andelshavere i borettslaget), skal det alltid vaskes etter endt leie.

Parkering

Det er gateparkering (beboerparkering) på Keyserløkka. Det er mulig å kjøre helt inn til inngangspartiet ved av- og pålessing, ellers er det parkering forbudt utenfor Villa Solhaug.

Kontaktperson

Utleieansvarlig er Sølvi Paulsen. Alle henvendelser vedr utleie sendes til villasolhaug@gmail.com. Oppstår det problemer eller nødsituasjoner i forbindelse med leieforhold, ta kontakt på telefon 476 69 212.

Se også bilder av Villa Solhaug.

Ordensregler for Villa Solhaug.