Endret: 26 aug 2015     Opprettet: 25 apr 2015

Nytt fra Sør april 2015

BEBOERBREV KEYSERLØKKA SØR. Våren er her, og vi ønsker velkommen til generalforsamling mandag 4. mai, og vårdugnad lørdag 9. mai.

Styret og ansvarsområder

Thomas Tinnesand Eng (styreleder), Einarsvei 25

975 12 851

Sølvi Paulsen (nestleder)

476 69 212

Inger Lise Westeng (medlem)

928 40 694

Eirik Ahdell (medlem)

911 64 015

Jens M. Thorstensen (medlem)

900 51 927

Varamedlemmer: Marthe Motzfeldt, Ann Baekken, Trond-Richard Larsen, Thanh Lam Vuong

Sølvi har ansvar for parkering og nøkler, Inger Lise for vaskeriene og Eirik er HMS-ansvarlig og ordner også nye skilter til ringeklokkene. Dessuten er det han som er kontaktperson for Villa Solhaug.

Disse kan kontaktes direkte. Ellers ber vi dere bruke keyserlokkasor@styrerommet.net for kontakt med styret, eventuelt brev i postkassa ved Villa Solhaug.

Generell orden

Mange beboere har brukt kontainerne til å kvitte seg med MYE skrot. Heder og ære til de som har gjort dette for egen maskin. Men det er fortsatt en del igjen, og det er ingenting i veien for at beboere i en blokk kan gå sammen om å fjerne det som står igjen.

DUGNAD

Lørdag 9. mai fra kl 10-16 møtes vi utenfor Einarsvei 24-26 for en ryddedugnad. Vi skal fjerne ALT som står i fellesområdene, dette pga brannsikkerhet og at områdene skal rengjøres.

Sykkelboder: Sykler og annet sportsutstyr må merkes med navn og dato i anledning vårrengjøringen.

Alt som står umerket vil fjernes og kastes.

HMS

Styret er opptatt av at vi skal være sikret mot brann så godt som mulig. Se over brannslukker og røykvarsel i leiligheten, og sørg for at de er tilgjengelig og i orden. Det kan være lurt med en ekstra røykvarsler på soverommene.  

Se også over at varmtvannsbereder fungerer som den skal, er garantitiden utløpt anbefales det å bytte den ut. Produksjonsår finner du på selve berederen. Et tips i sommer om man reiser bort på ferie, er å stenge av vannet i leiligheten. Da unngår du eventuelle lekkasjer mens du er borte. Vann kan gjøre MYE skade på kort stund.

Villa Solhaug

Villa pusses opp innvendig, og er klar til bruk igjen 1. mai. Det er revet en vegg mellom 2 stuer, så det blir et stort rom istedenfor 2 mindre. Pianoet og sofaen er flyttet til stuen ved kjøkkenet. Det er også lagt nytt gulv i stuen, samt at alle flater er malt i stuer og i entreen. "Lekerommet" er også tatt, samt at det er laget løsning for oppbevaring av stoler og bord der istedenfor i kjelleren. Vi gleder oss til å ta i bruk igjen Villaen.

Nye bilder og mer info kommer snart på Villa Solhaug-siden!

Piper

For de i borettslaget som ikke har ildsted, er det viktig at hvis de ønsker å installere et slikt tar kontakt med styret. Dette fordi det må gjøres på riktig måte, og vi har oppskriften.

Markiser

Sommeren er i anmarsj, og da er det kanskje noen som ønsker seg markise på verandaen. Vi har avtale om pris med Markisemannen. Dette kan synes noe dyrt – det er fordi at i toppetasjen må markisen monteres i takbjelkene og noen steder må man benytte lift.

Tilbudet kan fås ved å kontakte styret.

Kontakt Arnfinn Lauritzen på tlf. 91646683 eller pr. mail - arnfinn@lunex.no - for bestilling.

Oppussing

Skal du pusse opp, er det lurt å varsle naboene i forkant om at det kan bli litt bråk. For øvrig skal det være stille mellom kl 20.00 og 08.00 på hverdager, etter kl 17.00 på lørdager og hele søn- og helligdager.

Nøkler til postkassene

Disse kan være vanskelig å få bestilt, så det er et godt tips å kopiere en ekstra i reserve.

El-bil-lading

El-biler må IKKE lades på vanlig strømuttak. Det er ladestasjoner ved det gule huset. Kontakt Eirik ved behov.

Parkering

Det har i det siste forekommet at folk har fått parkeringsbøter når de har parkert på gangveiene. Vi har avtale med Aker P-drift, og man kan risikere å bli bøtelagt etter 10 min uten aktivitet ved bilen.

Når det gjelder parkeringsplasser forøvrig, er det ikke anledning til å framleie disse. De skal gå tilbake til styret, som sørger for videre utleie.

Til slutt vil vi ønske vel møtt til generalforsamling 4. mai og ryddedugnaden 9.mai.

STYRET ØNSKER ALLE BEBOERE EN RIKTIG GOD VÅR OG SOMMER!