Endret: 8 nov 2017     Opprettet: 15 okt 2017

«Ny» hjemmeside for Keyserløkka Sør!

Borettslagets hjemmeside er nå blitt oppgradert. Informasjonen er blitt bedre strukturert, mer komplett og oppdatert. Blant annet er «Leiligheten din» en ny fane som gir praktisk informasjon om ulike typer vedlikehold i leiligheten.

Under fanen «Kontakt styret» finner du kontaktinformasjon til styret, inklusive tjenester knyttet til nøkler, skilt til callinganlegg, brannvarslingsanlegg, parkering, vaskeri og dekkhotell. Her finner du i også kontaktinformasjon til vaktmester og forsikringsselskap.

Informasjon om protokoller fra generalforsamlingene, samt borettslagets vedtekter og husordensregler ligger under fanen «Om borettslaget». Her finner du også fakta om borettslaget og historikk om vedlikehold av bygningene.

Vi vil også løpende legge ut saker om små og store nyheter i borettslaget. Hvis du ønsker kan du få nyhetsvarsel på epost om nyheter på hjemmesiden.

Har du saker du mener er av interesse for borettslaget, kan du veldig gjerne ta kontakt med webansvarlig som administrerer hjemmesiden vår.

Da ikke alle har tilgang til internett, vil beboerbrevet fremdeles komme i postkassene for å informere om hva som skjer i borettslaget.

Vi håper hjemmesiden vil gi dere den informasjonen om borettslaget dere trenger!

Hilsen
Jens M. Thorstensen (styreleder) og Ann Baekken (styremedlem og webansvarlig)